Wie ben ik

Michael, geboren in april 1975 en opgegroeid in Limburg. Oprichter en eigenaar van Neagari coaching, wonend in Born samen met mijn vrouw en drie zonen.

 

Naast mijn werk als coach ben ik werkzaam als manager. Vanuit Defensie ging ik aan de slag in het bedrijfsleven waar ik als leidinggevende veel verschillende mensen ontmoet die elk hun eigen verhaal hebben.

 

Wat beweegt iemand om te doen wat zij/hij doet? Waarom ontwikkelt de één zich snel en weet een ander niet wat zij/hij wil? Waarom blijft de één energiek, positief en heeft overal zin in en staat de ander wat minder positief in het leven en ziet overal als een berg tegen op?

 

Door het volgen van de opleiding tot ‘erkend coach’ is mijn interesse in de houding, het gedrag en de behoefte van mensen nog meer toegenomen. Om jou steeds meer te kunnen bieden ontwikkel ik me voortdurend: wandelcoaching, stress- burn-out coaching, ervaringsleer coachen.

 

Als coach geloof ik erin dat iedereen zijn eigen antwoorden in zich heeft. Diep in jezelf weet je wat voor jóu het beste is. Het lastige is alleen soms om er zelf bij te komen, om ernaar te luisteren. Kortom jou bewust laten worden van eigen patronen/ processen, zodat je zelf ziet en ervaart wat dit met je doet, om vervolgens zelf in beweging te komen naar een bewust gekozen volgende stap. Verkennen, herkennen, erkennen. In mijn gesprekken ervaart men mij als empathische coach. Vanuit rust en betrouwbaarheid ga ik samen met jou op zoek naar oplossingen voor jouw vraagstuk.

 

Genoeg over mij want het gaat over jou. Jij staat centraal en hebt de antwoorden. Ik help je om bij deze antwoorden te komen.